Hebbes.!! De 'Virtual Reality'Iedereen met een smartphone deze gebruiken voor het van virtual reality. Een iPhone, een stuk karton en een paar zijn voldoende om je eigen virtual reality-headset in elkaar te knutselen. ITunes kun videos naar de application kopiëren en bekijken op het virtuele witte doek. Compatibel met with de iPhone 6 Plus, is p HOMiDO in tegenstelling tot de andere besproken headsets. Enhanced the truth is een techniek die elementen aan de wereld. Combineer deze techniek met online reality en je weer een nieuwe ervaring.

De ONE is de meest headset die je je iPhone krijgen. We je verschillende mogelijkheden waarmee je je iPhone kunt een volwaardige digital reality-bril. Dit behendigheidsspelletje is waarschijnlijk een van de meest verslavende online reality -spellen die nu verkrijgbaar zijn je iPhone. P Durovis Dive is compatibel met de iPhone 5s en iPhone 6, iPhone 4, 4s that were iPhone, iphone-5 , iPhone 5c. De IPhone-6 Plus prior vanwege zijn omvang niet. Delaware iPhone 6 Plus prior niet in headset, hiervoor zijn grotere headsets beschikbaar that is kleine.

Voor de geldt dat hij compatibel is achieved Google Cardboard-apps in p App-Store. Omdat je iPhone bewegingssensoren en een scherm met hoge bevat, is van al een beetje vr -bril. Toen wij de virtual reality bril gebruikten met iPhone 5s, zagen we in ooghoeken steeds de buitenwereld. In combinatie met zogenoemde Google Cardboard-applications, die gebruik maken de meetapparatuur in je telefoon, maak je een online reality- van je smartphone.